Vi erbjuder Yumi Lashes och Yumi Brows

Yumi Lashes är det skonsamma alternativet till lashlift. Vi ger dina fransar ett härligt lyft från roten där vi fyller upp dina fransar med stärkande ingredienser som glycerin, vitaminer och antioxidanter. Behandlingen håller mellan 5-10 veckor beroende på din frans växtcykel. Yumilashes skapades ursprungligen för alla som är känsliga mot starka kemikalier, mascara och färg då de milda ingredienserna är anpassade för känsliga ögon och hud. Yumi Lashes Keratin behandling mättar fransarna inifrån och efter 2-3 behandlingar kan man se att fransarnas kvalité och kvantitet förbättrats. Medan ett vanligt Lash Lift kan skada dina egna fransar och göra dom torra och spröda.

Yumi Brows gör dina bryn fylligare och mer kontrollerade. Perfekt för dig som har tunna, glesa eller spretiga bryn.

Bra att tänka på innan och efter behandling. Kom till behandlingen osminkad och använd inte olja på fransarna 24 h innan.

Efter behandlingen får du inte komma i kontakt med vatten på fransarna på 24-48 h. Borsta vid behov igenom fransar och bryn.

Tänk på att hormonell obalans, virus, alkohol och stress kan vara faktorer som påverkar behandlingens hållbarhet och resultat.


På Studio The Look erbjuder vi Yumi Lashes och Yumi Brows